flagrus flageng
Acasa < Cum devenim membru al GS1 Moldova?

             

Asociatia Nationala de Identificare Automata GS1 Moldova invita pe toti doritorii - persoane juridice ale Republicii Moldova - sa devina membrii ai Asociatiei.
Membrii asteptati ai Asociatiei sunt, bineinteles, producatorii marfurilor. Lor, membrilor-utilizatori, in primul rind Asociatia le ofera ajutorul in implimentarea sistemului GS1 "Sistemul codificarii de bare", larg raspindit in intreaga lume.
Apartenenta la Asociatie ofera nu numai posibilitatea (fara erori si in scurt timp) de a primi numerele pentru produsele noi si a primi consultatii, dar si posibilitatea de a fi prezentati in catalogurile electronice a produselor, accesibile prin Internet in orice punct a Globului pamintesc.
Managerilor retelei comerciale, angrosistelor, lucratorilor care expedieaza incarcaturile, profesorilor si studentilor Institutiilor Economice, apartenenta le ofera posibilitatea de a face cunostinta intr-adevar cu schimbarile revolutionare din domeniile comertului si bussinesului - aceasta si implimentarea tehnologiilor noi -"Codul Electronic a Produsului", care se bazeaza pe tehnologiea radiofrecventa; aceasta si aparitia in Internet in Registrul Global a Produselor - care uneste pe toti participantii comertului, producatorii, lucratorii de transport, comerciantii en-gros si en-detail, de pe piata globala unica.

The Global Language of Business