flagrus flageng
Acasa < Despre GS1 < Organizatia GDSN

Cu scopul dezvoltarii Registrului Global (GB - Global Registry) a produselor si a retelei de sincronizare a datelor (GDSN) dintre bazele de date (Data Pools) in cadrul organizatiei GS1 a fost creata intreprinderea GS1 GDSN Inc.

Sarcina acestei organizatii consta in crearea bazelor de date certificate, prin care abonatii (casele de comert, retelile magazinelor s.a) si editorii (companiile, producatorii a produselor) vor schimba informatii actuale si sigure despre produse (inclusive si price - listuri).

Intreprinderile moldovenesti sau firmele comerciale pot participa (publica informatia despre produsele sale sau primi informatia recenta de la o anumita baza de date) in acest proiect prin Asociatia GS1 Moldova.

Ce le ofera companiilor prezenta in calitate de membru in Reteaua Globala de Sincronizare a Datelor?

Compania-producator, devenind membru al retelei Globale, obtine posibilitatea de a se manifesta in "plina voce". Produsele acesteia, prin Registrul Global, pot fi gasite de catre orice lucrator al firmei comerciale prin intermediul Clasificatorului Global al Produselor. Compania comerciala, devenind membru al Retelei Globale, obtine posibilitatea de a supraveghea aparitia noilor furnizori potentiali si a produselor, utilizind Clasificatorul Global al Produselor. Daca, din careva motive, firma-vinzator si firma- cumparator nu pot stabili un contact productiv si nemijlocit sa efectueze schimb de informatie dintre bazele sale de date, atunci prezenta sa in calitate de membru in Reteaua Globala de Sincronizare a Datelor va permite firmei-cumparator de a primi informatia cea mai curenta despre produsele firmei-vinzator.

Informatia mai detaliata o puteti gasi pe pagina-web www.gs1.org/GDSN

The Global Language of Business