flagrus flageng
Acasa < Despre GS1

             GS1 - Organizatie internationala necomerciala, formata in 2004 prin comasarea a doua organizatii- EAN International (European Article Numbering) si UCC (Uniform Code Council) care lucreaza mai mult de 30 ani in domeniul identificarii produselor. In prezent GS1 include 110 Organizatii Nationale si reprezinta standardele codificarii de bare mai mult de 1 milion de companii din 150 tari ale lumii.
Denumirea noua a GS1 (Global Standard One) vorbeste despre directiile principale ale organizatiei - sustinerea standardului global in baza sistemei GS1, fara limite in diverse domenii si fara limite geografice. Aceste standarde dau posibilitatea de a identifica si de a transmite informatia despre produse, incarcaturi, service si adrese a intreprinderilor.
GS1 - Inovator in crearea sistemei de schimb electronic a datelor intre parteneri de comert prin Registru Mondial (GR) a produselor si Reteaua Globala a Sincronizarii Datelor (GDSN). Aplicarea standardului global de schimb electronic a datelor (EDI- Electronic Date Interchange) considerabil mareste exactitatea si viteza informatiei transmise prin reteaua electronica si da posibilitatea de a automatiza complet schimbul documentelor de afaceri (invoisuri, comenzilor, dispozitiilor de plata s.a.).
GS1 - Creatorul identificarii produselor in mod nou - Codul Electronic a Produsului (EPC - Electronic Product Code) bazat pe tehnologie radiofrecventa (RFID - Radio Frequency Identification).
GS1 - Organizatie la mai multe niveluri care include societati regionale ale organizatii nationale asa cum : GS1 Europa, GS1 US, GS1 Asia e.t.c. si filiale care dezvolta directiile a Codului Electronic a Produsului (EPCglobalinc.) si a Registrului International a Produselor (GDSN Inc.)
O informatie mai detaliata si completa despre organizatia GS1 o puteti obtine pe pagina Web www.gs1.org a acestei organizatii.
The Global Language of Business