flagrus flageng
Home < Proiectul GS1 Databar < Cunostinte despre notiunile principale ale simbolicii GS1 Databar <Specificatiile tehnice ale simbolicii GS1 Databar

             

Codurile de bare ale simbolicii GS1 DataBar, citite de catre scanerele omnidirectionale (sistemele - POS):

GS1 DataBar Omnidirectional
Omnidirectional
Codifica numarul global al unitatii de comert (GTIN) de tipul numarului din 14 cifre cu Identificatorul de Aplicare (01). Poate contine GTIN-12, GTIN-13, GTIN-14. Codul poate fi citit in doua directii. Nu sunt necesare "Zonele clare", insa elementul cel mai din stinga - banda clara de latimea unui modul. Codul consta din patru segmente. Dimensiunea codului de bare: latimea - 96 module, inaltimea - 33 module.
GS1 DataBar Stacked Omnidirectional
Stacked Omnidirectional
Codifica numarul global al unitatii de comert (GTIN) de tipul numarului din 14 cifre cu Identificatorul de Aplicare (01). Poate contine GTIN-12, GTIN-13, GTIN-14. Codul poate fi citit in doua directii. Nu sunt necesare "Zonele clare", insa elementul cel mai din stinga - banda clara de latimea unui modul. Codul consta din patru segmente. Dimensiunea codului de bare: latimea - 50 module, inaltimea - 69 module (3 moduluri - devizorul dintre rinduri).
GS1 DataBar Omnidirectional
Expanded Omnidirectional
Codifica numarul global al unitatii de comert (GTIN) de tipul numarului din 14 cifre cu Identificatorul de Aplicare (01) corespunzator si informatia suplimentara cu Identificatorii de Aplicare. Poate codifica pina la 74 de cifre sau 41 de litere. Codul poate fi citit in doua directii. Nu sunt necesare "Zonele clare", insa elementele marginale din stinga si din dreapta - banda clara de latimea unui modul. Codul poate contine de la 3 pina 21 de segmente de date. Dimensiunea codului de bare: latimea - de la 102 pina 534 module, inaltimea - 34 module.
GS1 DataBar Omnidirectional
Expanded Stacked Omnidirectional
Codifica numarul global al unitatii de comert (GTIN) de tipul numarului din 14 cifre cu Identificatorul de Aplicare (01) corespunzator si informatia suplimentara cu Identificatorii de Aplicare. Poate codifica pina la 74 de cifre sau 41 de litere. Codul poate fi citit in doua directii. Nu sunt necesare "Zonele clare", insa elementele marginale din stinga si din dreapta - banda clara de latimea unui modul. Codul poate contine de la 2 pina 20 de segmente de date si de la 2 pina la 11 de rinduri. Dimensiunea codului de bare: latimea - de la 102 pina 534 module, inaltimea unui rind - 34 module. (3 moduluri - devizorul dintre rinduri).

Codurile de bare ale simbolicii GS1 DataBar, citite de catre scanerele manuale:

GS1 DataBar Truncated
Trunchiat
Acest cod de bare este versiunea trunchiata in inaltime a codului de bare GS1 DataBar Omnidirectional. Dimensiunea codului de bare: latimea - 96 module, inaltimea - 13 module.
GS1 DataBar Stacked
Stacked
Acest cod de bare este versiunea trunchiata in inaltime a codului de bare GS1 DataBar Omnidirectional, inscris in doua rinduri. Dimensiunea codului de bare: latimea - 50 module, inaltimea - 13 module (1 modul - devizorul dintre rinduri).
GS1 DataBar Limited
Limited
Codifica numarul global al unitatii de comert (GTIN) de tipul numarului din 14 cifre cu Identificatorul de Aplicare (01). Poate contine GTIN-12, GTIN-13, GTIN-14 (Daca indicatorul este egal cu 1). Codul poate fi citit in doua directii. Nu sunt necesare "Zonele clare", insa elementul cel mai din stinga - banda clara de latimea unui modul. Codul consta din doua segmente. Dimensiunea codului de bare: latimea - 74 module, inaltimea - 10 module.
The Global Language of Business