flagrus flageng
Home < Proiectul GS1 Databar

             

1 ianuarie 2014 - data debutului utilizarii de pretutindeni a sistemelor de scanare si pentru citirea codurilor de bare GS1 DataBar pe orice produse! - Sistema GS1 DataBar va permite solutionarea problemelor de aplicare a codurilor de bare pe produsele ce anterior nu puteau folosi sistema GS1 EAN/UPC: produsele de dimensiuni mici, produsele usor alterabile, preparatele farmaceutice. Sistema GS1 DataBar da posibilitatea trecerii pe viitor la sistema GS1 EPC, bazata pe ideile identificarii radiofrecventa. Aceste tehnologii se vor completa reciproc.

Ce este necesar de cunoscut?
  • Simbolica GS1 DataBar a fost acceptata si primita de catre organizatia GS1 dupa cercetarea necesitatilor businessului, compuse de catre grupa internationala speciala, incluzind vinzatorii en-detail, producatorii de produse usor alterabile, companii farmaceutice, organizatii Nationale - membri GS1 si asociatii de comert.
  • Codurile de bare GS1 DataBar nu vor substitui obligator codurile de bare EAN/UCC. Solutionarea acestei intrebari este lasata la competenta proprietarilor marcii de comert (partile responsabile de acceptarea designului ambalajului).
  • Sistemele GS1 DataBar si GS1 EPC deschid noile orizonturi de claritate a informatiei despre dinamica produsului in reteaua de livrare si permit solutionarea problemelor de lupta cu produsele contrafacute.
The Global Language of Business